Dentalni turizam

Srbija je danas izuzetno atraktivna destinacija za putovanje i stomatološki turizam.

Zahvaljujući visokom kvalitetu stomatoloških usluga i niskim cenama, Srbija je prepoznata kao poželjna destinacija za stomatološke tretmane, posebno za implantološke i protetske usluge. Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju kako bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog – besplatan odmor u službi oralnog zdravlja! Stomatološka ordinacija „Sonrisa“ nudi Vam vrhunski kvalitet usluge, sa najsavremenijim materijalima i opremom, koji prate moderne svetske standarde. Sarađujemo sa najboljim dentalnim laboratorijama i pratimo svetske trendove u savremenoj stomatologiji i samom pristupu pacijentu.

Pružamo Vam ceo paket usluga na jednom mestu:

  • Aerodromski transfer – organizovani prevoz od/do aerodroma i železničke ili autobuske stanice

  • Besplatan smeštaj
  • Stomatološke usluge
  • Naše ljubazno osoblje koje vam je na raspolaganju za savetovanje u bilo kom trenutku.

Naravno, mogući su razni dogovori u skladu s vašim željama i potrebama. Vaše je samo da nas kontaktirate, a sve ostalo prepustite nama.

Odakle krenuti?

Komunikacija e-mailom se pokazala kao najbolji izbor u kontaktu s našim timom. Putem maila potrebno je poslati OPT snimak, opisati Vašu problematiku i navesti koje Vas intervencije zanimaju.

Nakon analize snimka, naši lekari prave okviran plan stomatološke terapije za Vaš slučaj. Uz plan terapije, šaljemo Vam objašnjenje o tome koliko dugo traje terapija, kolika je cena terapije, kao i koji je moguć način plaćanja, ukoliko se terapija sastoji iz više faza.